Anders Björklund Méran - Osteopat D.O., M.I.C.O.

Jag har arbetat framgångsrikt som osteopat sen 1992.

Innan jag vidareutbildade mig till osteopat arbetade jag inom vården som undersköterska - först på Thoraxkirurgiska kliniken på Sahlgrenska Sjukhuset. Därifrån gick jag vidare till Plastikkirurgiska kliniken och sedan Hjärt-IVA.

Jag kom i kontakt med osteopatin efter att jag själv sökt hjälp efter en olycka. Det fantastiska resultatet med till synes små och enkla tekniker gjorde att jag ville lära mig mer.

Efter min utbildning till osteopat i Sverige studerade jag vidare på  John Wernham School of Osteopathy i Maidstone, England, och jag har även en treårig grundutbildning i medicin på Akademiska sjukhuset i Uppsala.                                 
Som osteopat vidarutbildar jag mig dessutom kontinuerligt och kompletterar med nya kurser för att hålla mig uppdaterad
.

Patienthistorier

M A G I S K A  H Ä N D E R !  Nu förstår jag hur de som trodde jorden var platt, men fick reda på att den var rund, måste ha känt sig. Total förvirring.

Igår gick jag på min första session hos Anders Björklund. Jag har en del låsningar och spänningar i ryggen som jag försökt allt med. Och jag menar allt (eller i alla fall nästan). Jag har gjort alla rätt i boken. Gjort det naprapater, osteopater, massörer, akupunktörer, sjukgymnaster, personliga tränare har sagt till mig. Det som är rätt sätt att göra. Men inget har hjälpt.

Och så kommer Anders Björklund. Och vänder totalt upp och ned på min värld. Nähä, så jorden är inte platt. Den är rund!!!! Han visar hur kroppen egentligen ska fungera, vilken hållning jag egentligen ska ha (och nej, det är inte den hållningen du tror) och vad som egentligen skapar spänningarna.
 
Först kom ett Halleluja! Nu fattar jag. Det låter ju helt logiskt. 
Sedan total förvirring! Men varför lär ingen ut det här? Varför har jag aldrig hört detta tidigare? 
Sedan motståndet! Nej, det kan inte stämma. 
Och till slut nyfikenheten! Jag ska banne mig prova det här. Jag ska vara öppen och lyssna inåt och om kroppen gillar det, då är det rätt. 

Så alla ni som har spänningar, snedställningar, smärta, låsningar, svagheter och kan tänka er att bli riktigt bra, bara genom att skifta inställning från att jorden är platt, till att den är rund..... då ska ni absolut besöka Anders. Massor av kunskap, massor av ödmjukhet, massor av nyfikenhet.... Så hur nyfiken är du? 

Och som ni vet så delar jag bara med mig av de kontakter som håller toppkvalitet.


Karin Tydén
Malmö 

Anders Björklund är klart bästa osteopaten i Sverige! Mjuk, varsam och följsam med kroppen och läser den som en öppen bok. Man får ordentlig hjälp med att förstå hur och varför man har ont och hjälp med att få bukt med det! 


Linda Franzén
Grästorp 

Han är fantastisk på att förstå integrerad medicin och hur allt hänger samman. Alltid hatten av för Anders!


Jonas Alwin
Södertälje