Jag har framgångsrikt arbetat som osteopat sedan 1992.

Innan jag vidareutbildade mig till osteopat arbetade jag inom vården som undersköterska – först på Thoraxkirurgiska kliniken på Sahlgrenska Sjukhuset. Därifrån gick jag vidare till Plastikkirurgiska kliniken och sedan Hjärt-IVA.
Jag kom i kontakt med osteopatin efter att jag själv sökt hjälp efter en olycka. Det fantastiska resultatet med till synes små och enkla tekniker gjorde att jag ville lära mig mer.

Efter min utbildning till osteopat i Sverige studerade jag vidare på  John Wernham School of Osteopathy i Maidstone, England, och jag har även en treårig grundutbildning i medicin på Akademiska sjukhuset i Uppsala.                                 
Som osteopat vidarutbildar jag mig dessutom kontinuerligt och kompletterar med nya kurser för att hålla mig uppdaterad.

Patienthistorier

"M A G I S K A H Ä N D E R ! Nu förstår jag hur de måste ha känt sig som trodde jorden var platt men fick reda på att den var rund. Total förvirring."

Karin Tydén, Malmö

"Anders Björklund är klart bästa osteopaten i Sverige! Mjuk, varsam och följsam med kroppen och läser den som en öppen bok. 

Linda Franzén, Grästorp

"Han är fantastisk på att förstå integrerad medicin och hur allt hänger samman. Alltid hatten av för Anders!"

Jonas Alwin, Södertälje

"Bubblar av energi och glädje idag och nästintill helt smärtfri!! Så magiskt! Tack!

Stella Thors Berefelt, Saltsjö-Boo

"Anders har gjort det som inga andra inom sjukvården har lyckats med under alla år. Jag är så tacksam för att jag hittade hit "

Pernilla

"Anders är kanske den som med minst och mjukast medel åstadkommit den största förbättringen i hela mitt mående, utöver att lösa problemen från tidigare skador jag sökte hans hjälp för. "

Thomas R

"Tack vare Anders så har jag fått ny kännedom om hur jag kunde uppnå en medveten och avslappnad hållning där fokus för mig låg i att andas och slappna av i magen. Tack vare detta har jag lärt känna nya tillstånd av avslappning i min kropp och släppt gamla ingrodda mönster. Stort tack Anders för din expertis och hur du jobbar med subtil och kraftfull energi! "

Anders