Fysiolabbet

Fysiolabbet arbetar med friskvård och grundades 2008 av Jonas Alwin. Fysiolabbet är ett holistiskt tänkande företag för näring- och funktionsmedicinska undersökningar, idrottsmedicinska undersökningar och idrottstester. 

På fysiolabbet kan du göra de flesta tester du behöver för mäta kondition och styrka samt genomgå grundliga tester och analyser för näringsupptag för din kropp.

Vi skickar våra prover till de främsta laboratorierna i världen och ger praktiska, konkreta och hållbara råd för att optimera din hälsa, såväl idrottsligt som näringsmässigt. Att förstå sin egna unika biokemi är enligt mig den enda vägen till en bra och livslång hälsa samt en förutsättning för att göra en bra prestation i såväl vardagen som i en idrott.

Fysiolabbet använder den bästa utrustningen vi kan tillgå för bästa resultat: Rodby rullband för löpning och rullskidor, EKF diagnostics för blodanalyser, Wellness Medical screening, Inbody 970 bioimpedansmätare, MotionMetrix för löpanalyser och Cyclus2 för alla cykeltester.

Näringsmedicinska tester och andra prover relaterade till din ämnesomsättning hämtar vi från olika laboratorier världen över. Vissa blodprover tas på plats vid besöket.

Besök fysiolabbets hemsida