”M A G I S K A  H Ä N D E R !  Nu förstår jag hur de måste ha känt sig som trodde jorden var platt men fick reda på att den var rund. Total förvirring.

Igår gick jag på min första session hos Anders Björklund. Jag har en del låsningar och spänningar i ryggen som jag försökt allt med. Och jag menar allt (eller i alla fall nästan). Jag har gjort alla rätt i boken. Gjort det naprapater, andra osteopater, massörer, akupunktörer, sjukgymnaster, personliga tränare har sagt till mig. Det som är rätt sätt att göra. Men inget har hjälpt.

Och så kommer Anders Björklund och vänder upp och ned på min värld totalt. Nähä, så jorden är inte platt. Den är rund!!!! Han visar hur kroppen egentligen ska fungera, vilken hållning jag egentligen ska ha (och nej, det är inte den hållningen du tror) och vad som egentligen skapar spänningarna.
 
Först kom ett Halleluja! Nu fattar jag. Det låter ju helt logiskt. 
Sedan total förvirring! Men varför lär ingen ut det här? Varför har jag aldrig hört detta tidigare? 
Sedan motståndet! Nej, det kan inte stämma. 
Och till slut nyfikenheten! Jag ska banne mig prova det här. Jag ska vara öppen och lyssna inåt och om kroppen gillar det, då är det rätt. 

Så alla ni som har spänningar, snedställningar, smärta, låsningar, svagheter och kan tänka er att bli riktigt bra, bara genom att skifta inställning från att jorden är platt, till att den är rund….. då ska ni absolut besöka Anders. Massor av kunskap, massor av ödmjukhet, massor av nyfikenhet…. Så hur nyfiken är du? 

Och som ni vet så delar jag bara med mig av de kontakter som håller toppkvalitet.”

Karin Tydén
Malmö

”Anders Björklund är klart bästa osteopaten i Sverige! Mjuk, varsam och följsam med kroppen och läser den som en öppen bok. Man får ordentlig hjälp med att förstå hur och varför man har ont och hjälp med att få bukt med det! ”

Linda Franzén
Grästorp

”Han är fantastisk på att förstå integrerad medicin och hur allt hänger samman. Alltid hatten av för Anders!”

Jonas Alwin
Södertälje

”Bubblar av energi och glädje idag och nästintill helt smärtfri!! Så magiskt! Tack”

Stella Thors Berefelt
Saltsjö-Boo

”Genom Anders behandlingar – som siktar till att på djupet återställa kroppens naturliga fulla rörlighet – kunde min inre stressnivå börja växla ned. Stegvis fick han mig att förstå vikten av en naturlig kroppshållning för knän, höft, rygg och bröst/nacke. Mellan behandlingarna jobbade jag med de tips om andningsteknik, rörelsemönster och ett positivt ’mind-set’ som Anders rekommenderade. 

Sammanfattningsvis får jag konstatera att Osteopat Anders Björklund Méran är en mycket skicklig yrkesman som har all den erfarenhet och fallenhet som krävs för att hjälpa ’psykiskt och fysiskt snedvridna patienter som jag’. 

Förutom dessa förtjänster har Anders Björklund Méran den där ovanliga kvaliteten som heter: lättsamt handlag som som grundar sig på en seriös inställning. ”
 

Anders Delphin
Bagarmossen